Biljka obitelj istraživanja

Ova baza podataka je besplatan za korištenje hortikulture i konzervatorskih istraživanja alat, i nalazi se trenutno up-to-date popis svih svjetskih vrsta palme, i cycad vrsta. Tu je i razno popis biljnih vrsta sadržanih u Trebrown Nurseries baze podataka.

Kliknite na bilo koju od popisa skupina, prikazati detaljne podatke i informacije, o vrstama.

Napomena: Ove liste, a sve informacije na stranicama biljnih vrsta, koje su povezane s tim, su radovi u tijeku. I kontinuirano se revidira. Pozdravljamo povratne informacije korisnika o bilo kakve pogreške, a vaša mišljenja činjenica sadržanih. Kontaktirajte nas linkovi mogu se naći na dnu svake vrstom mogu stranici.

Obiteljski popis raspolaganju:

Obitelj Klasifikacija Reda palmi [Arecaceae]

Ovo je trenutna priznaje klasifikacija palmama, prema: John Dransfield, Natalie W. Uhl, Conny B. Asmussen, William J. Baker, Madeline M. Harley i Carl E. Lewis (2008) Genera Palmarum - The evolution and classification of palms. U organizaciji filogenetskih odnosa među palmom rodova.

Kompletan popis, od svih svjetskih palminog drveća [Arecaceae]

Ovaj popis sadrži trenutnu, up-to-date, a popis svih svjetskih palminog drveća, te se održava isključivo Trebrown osoblja, ažurirati odmah novi dlan vrsta je objavljena, a to čini ovaj jedini istinski up-to-date popis palmi bilo gdje. Species imena na popisu, periodički se uspoređuje s Međunarodni Plant Names Indeks, a korelaciji sa sa World popis Monocotyledons, kada je, izmjene su na razini roda.

Kompletan popis, od svjetskih cycads [Cycadae]

Ovaj popis sadrži trenutnu, up-to-date, popis svih svjetskih cycad vrsta. Species imena na popisu, periodički se uspoređuje s Međunarodni Plant Names Indeks

Razno Biljke popis

Ovaj popis sadrži sve biljne vrste sadržanih u Trebrown Nurseries baze podataka, a ne one Gore navedena, a uključuje banane, plus mnoge druge. Ovo nije potpun popis poznatih vrsta.